Poljoprivredna škola - Mezőgazdasági Iskola


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 38

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 52

Tavaszi szünet+ Sportnap

Kedves kollegák és kedves tanulók,

Értesitеm a parlament minden tagját, hogy április 18-án (csütörtökön) a parlament ülést tart. Kérem a tagokat, hogy 12 órakor az akvárium előtt gyülekezzenek.

Értesítek mindenkit, hogy a tavaszi szünet péntektől, április 19-tőcsütörtökig, május 2-ig tart. A tanítás pénteken, május 3-án kezdődik.

Továbbá értesítek mindenkit, hogy szombaton, május 4-én Sportnapot szervezünk, amely tanítási nap és kötelező. Az aktivitásokkal kapcsolatban bővebb tájékoztatást a hirdetőtáblán fogtok találni.

A tanulók ne felejtsék el kötelességeiket, hogy az iskola házi rendjét betartsák. Ez főképp az alkoholfogyasztásra vonatkozik vagyis tilos az alkohol fogyasztása!

A szünet ideje alatt pótoktatást tartunk a meghatározott időbeosztás alapján. A pótoktatás kötelező a nem kielégítő tanulmányi eredménnyel rendelkező tanulók részére.

Kellemes időtöltést kívánunk a tavaszi szünetben!

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy közeledik az év vége és ne feledkezzetek el az iskolai kötelezettségeitekről...

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk

az iskola tanulóinak és családjuknak!

  igazgató: Tóth Tibor

                                                                

     

Ön itt van: Főoldal / Cikkek a főoldalra / Tavaszi szünet+ Sportnap