Poljoprivredna škola - Mezőgazdasági Iskola


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 38

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 52

INFOK

Kedves tanulók,

Február 14. Valentin napja. Ezen a napon üzenetet küldenek egymásnak mindazok akik valakit szeretnek, kedvelnek, szimpatikusnak tartanak, vagy nagyon jó barátok.

Kérjük tanulóinkat, akik ilyen módon szeretnének üzenetet küldeni, hogy pontosan írják a levélre a nevet és az osztályt, majd a tanári előtt található póstaládába(аkvárium melett) dobják bele csütörtök estig (2016.02.11.), hogy pénteken kézbesítve legyenek.

Valentin nap alkalmából az iskola pályázatot hirdet, amelyre olyan szerelmes párok jelentkezését várjuk, akik az iskolánk tanulói. Az első 5 nyertes pár egy „álomutazásban” vesz részt, amely magába foglal egy sétakocsikázást, a zobnaticai park megtekintését, teadélelőtt a zobnaticai hotelban illetve igény szerinti lovaglást. A pályázaton való részvétel feltétele megismerkedésük rövid bemutatása, lehetőség szerint fényképpel mellékelve (kb. 1 oldal). Beadási határidő: február 17, szerda 14.00 óráig az iskola könyvtárában. A zsűri tagjai: Tóth Tibor (elnök), Stojkovićá  g 19.00 óráig. adhatjátok át február 12 - ig.Svetlana és Medakovi Kristijan. A legjobb 3 munka jutalomban részesül. A beszámol Mara, Rakčević Vera, Bánov Erzsébet, Gojković Lalović Svetlana, Vajda Vajda Annamária, Éter Pandurcsek Bettina és Generalović Nada.

Értesítjük a tanulókat, hogy hétfőn és kedden (február 15-én és 16-án) nem lesz tanítás, Szerbia Államiságát ünnepeljük.

A Tangazdaságon az ügyelet az előre megbeszélt beosztás szerint folyik.

Továbbá felhívjuk mindenki figyelmét, hogy szombat (február 20.) munkanap az iskolánkban, a pénteki órarend szerint. Rövidített órákkal dolgozunk és 5 óra lesz megtartva, mindkét váltásban. Eszerint a délelőtti váltás 7:00-9:50-ig lesz az iskolában, a délutáni pedig 10:00-12:50-ig.

Iskolánk tanulóinak és tanárainak kellemes pihenést kívánok.


Üdvözlettel,                        

   Igazgató    Tóth Tibor

Ön itt van: Iskola / Archívum / Cikkek a főoldalra / INFOK