Poljoprivredna škola - Mezőgazdasági Iskola


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 38

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 52

Iskolanap - november 28.

Kedves tanulók és kollegák,

az Iskola nap alkalmából (melyet november 28-án ünnepelünk), az igazgatóúr szerepcserés pályázatot hírdet, melyet a hírdetőtáblán olvashattok és a körözvenyben.

A pályázatok átadási határideje november 24. (péntek), 14 óra. А јеlentkezéseteket a könyvtárban adhatjátok át.

Emellett értesítjük a délutáni váltás tanulóit és dolgozóit, hogy a pénteki tanítás december 1-én , rövidített órákkal megy.                                                       

A végzős tanulók részére  újabb pályázatot hirdet az iskola vállalkozás tantárgyból. Részletesebb információt a vállalkozás tanároktól kaphattok.

A délutáni váltás tanulóinak „Ki -mit tud“ vetélkedőt szervezünk. 4 fős csoportok jelentkezését várjuk, jelentkezni az osztalyfőnöknél lehet.

Mindkét váltásban  barátságos foci mérkőzésre kerül sor,  a tanárok és a tanulók között. Jelentkezni a tornatanároknál lehet, és a jelentkezőkből fognak csapaptot kialakítani.

  Mindenkinek kellemes és vidám Iskola napot kívánunk!

                                                                                   

                                                                                      iskolaigazgató: Tóth Tibor

Ön itt van: Iskola / Archívum / Cikkek a főoldalra / Iskolanap - november 28.