Poljoprivredna škola - Mezőgazdasági Iskola


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 38

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 52

Valentin nap 2019.

Kedves tanulók,

Február 14. Valentin napja. Ezen a napon üzenetet küldenek egymásnak mindazok akik valakit szeretnek, kedvelnek, szimpatikusnak tartanak, vagy nagyon jó barátok.

Kérjük tanulóinkat, akik ilyen módon szeretnének üzenetet küldeni, hogy pontosan írják a levélre a címzet nevét és az osztályt, majd az akváriumnál található póstaládába dobják bele szerdán 13.00 óráig (2019.02.13.), hogy csütörtökön kézbesítve legyenek a levelek.

Valentin nap alkalmából az iskola pályázatot hirdet, mely egy történelmi szerelemről- szerelmespárról szól. A beszámoló vagy esszé 3-től 5 oldal terjedelmű lehet, képekkel illusztrálva. Lehet önálló vagy csoportmunka (legtöbben 3-an vehetnek részt benne). A zsűri tagjai: Tóth Tibor (elnök), Stojkovićá  g 19.00 óráig. adhatjátok át február 12 - ig.Svetlana és Medakovi Kristijan. A legjobb 3 munka jutalomban részesül. A beszámol Mara, Bánov Erzsébet, Ljiljana Stojanovés Fúró Andor. A legjobb 3 munka jutalomban részesül. A beszámolókat a könyvtárban adhatjátok át február 12 – ig 14.00 óráig.

Ugyanakkor, szeretném felhívni a tanulók figyelmét, hogy végső ideje annak, hogy az elégtelen osztályzatokat kijavítsátok. Használjatok ki minden kínálkozó alkalmat!

Továbbá tájékoztatlak benneteket, hogy február 15-e állami ünnep, nem tanítási nap (Szerbia államiságának ünnepe). Igyekezzetek e napot hasznosan eltölteni.

                                                                        

               iskolaigazgató: Tóth Tibor

Ön itt van: Iskola / Archívum / Cikkek a főoldalra / Valentin nap 2019.