Poljoprivredna škola - Mezőgazdasági Iskola

Dan Zaljubljenih

Драги ученици,

14. фебруара обележава се светски дан заљубљених. На овај дан практикује се обичај размењивања љубавних порука, па ћемо се и ми придружити неговању ове лепе традиције.

Зато молимо све ученике да љубавна писма и друге позитивне поруке драгим особама осмисле, напишу и обавезно на цедуљи / писму назначе име и презиме, разред и одељење које „вољена“ особа похађа. Тако комплетирана писма или поруке убаците у поштанскo сандучe, којe се налазикод акваријума,до понедељка  увече (12.02.2018.), како би се љубавна пошта у среду могла поделити.

Још једном вам скрећемо пажњу да је циљ ове активности да једни другима улепшамо дан, а никако не да некоме нанесемо бол.

Поводом Дана заљубљених школа расписује конкурс за причу о најлепшем историјско- љубавном пару. Рад треба да садржи од 3 до 5 страна и може да буде илустрован сликама. Рад може да буде самосталан или групни (највише 3 ученика).  У жирију су: Тибор Тот (председник), Мара Стојковић, Банов Ержебет,  Тијана Ђаковић и Андор Фуро.  Ваше радове можете предати до 12. фебруара, до 14.00 сати у Пепси служби.

                                                                                  директор школе: Тибор Тот

Vi ste ovde: Почетна / Članke za početnu stranu / Dan Zaljubljenih