Poljoprivredna škola - Mezőgazdasági Iskola


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 38

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 52

Дан школе

Драги ученици и колеге,

обавештавамо вас да се у петак, 11. новембар 2016. године, обележава Дан примирја у Првом светском рату. То је државни празник и нерадни дан.

28.11.2016. наша школа обележава значајан јубилеј. Славимо 55. рођендан школе и у част томе организовали смо одређене активности да бисмо заједнички прославили овај велики свечани дан.

Како видимо и доживљавамо нашу школу показаће нам они ученици који ће одговорити на ликовни и литерарни конкурс „Моја школа и ја“. Радове доставити у ПЕПСИслужба до 24.11.2016..

Расписује се конкурс за сва радна места што значи да ученици и професори мењају улоге ученици се могу јавити на конкурс за радно место за које су заинтересовани. Пријаве предати у ПЕПСИ службу до 24.11.2016.

Отворен је конкурс из предузетништва за ученика 4. разреда. Све потребне информације добићете од професора предузетништва.

За ученике друге смене организује се квиз знања. Екипе се формирају у оквиру разреда и пријављују се код разредне старешине.

У обе смене ће се одиграти и пријатељска фудбалска утакмица: ученици-професори

Све информације и пријаве ће те извршити код професора физичког васпитања, који ће формирати екипе.

Желимо свима леп, насмејан и пријатан Дан школе!

                                                                                       

                                                                                директор школе: Тибор Тот

Vi ste ovde: Школа / Запослени / Članke za početnu stranu / Дан школе