Poljoprivredna škola - Mezőgazdasági Iskola


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 38

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 52

Dan zaljubljenih 2019.

Драги ученици,

14. фебруара обележава се светски дан заљубљених. На овај дан практикује се обичај размењивања љубавних порука, па ћемо се и ми придружити неговању ове лепе традиције.

Зато молимо све ученике да љубавна писма и друге позитивне поруке драгим особама осмисле, напишу и обавезно на цедуљи / писму назначе име и презиме, разред и одељење које „вољена“ особа похађа. Тако комплетирана писма или поруке убаците у поштанскo сандучe, којe се налазикод акваријума,до среде до 13.00 часова (13.02.2019.), како би се љубавна пошта у четвртак могла поделити.

Још једном вам скрећемо пажњу да је циљ ове активности да једни другима улепшамо дан, а никако не да некоме нанесемо бол.

Поводом Дана заљубљених школа расписује конкурс за причу о најлепшем историјско- љубавном пару. Рад треба да садржи од 3 до 5 страна и може да буде илустрован сликама. Рад може да буде самосталан или групни (највише 3 ученика). У жирију су: Тибор Тот (председник), Мара Стојковић, Банов Ержебет, Љиљана Стојанов и Андор Фуро. Ваше радове можете предати до 12. фебруара, до 14.00 сати у Пепси служби.

Уједно подсећам ученике да је САДА право време да исправе оцене којима нису били задовољни током првог полугодишта. Искористимо ове дане да више учимо, како бисмо са добром почетном основом дочекали пролеће. Уколико може бити подстрек – покушајте оцене да исправите до петка, 15. фебруара 2019. године јер ће то бити нерадни дан (Дан државности Србије, који се празнује на хришћански празник Сретења Господњег), па ћете моћи заслужено да се одмарате, дружите, излазите – речју, уживате, на начин који највише волите. Наравно, ми дајемо предлог, а избор је на вама, будући да сте средњошколци који могу и сами да испланирају и организују своје време и обавезе.

                                                                                 

директор школе: Тибор Тот

Vi ste ovde: Школа / Запослени / Članke za početnu stranu / Dan zaljubljenih 2019.